placeholder
Prostor za linkove
Saznajte nešto o našoj firmi!
Kontakt
Kaloriferi na toplu vodu
Elektro kaloriferi
Elektro ormani
Ostali proizvodi
Ventilatori

ELEKTRA elektrčini kaloriferi predstavljaju perfektno rešenje za zagrevanje prostora. Zbog brze i jednostavne ugradnje i upotrebe mogu se koristiti u svim prostorima gde se zahteva čisto i bezbedno grejanje.

Izrađeni u čvrstoj metalnoj konstrukciji sa nanosom izolacione plastične mase elektrokaloriferi ELEKTRA su stabilni i bezbedni za korišćenje u stambenim,i poslovnim prostorima, lokalima kao i u industrijskim halama.

Kaloriferi za farme i objekte sa posebnim zahtevima "EKF": EKF kalorifere izrađujemo sa nisko žarećim i IC grejačima velike površine grejanja i automatikom posebno zaštićenom od prašine, vlage i drugih spoljnih uticaja.

Tehničko rešenje našeg kalorifera omogućava dug vek trajanja i pouzdan rad. Karakteristična konstrukcija i izvedba upravljanja temperaturom grejača omogućava maksimalno iskorišćenje uložene električne energije.

Za realizaciju zagrevanja prostora našim elektrokaloriferima dovoljna vam je adekvatna priključnica i malo prostora. Nema troškova montaže. Vreme montaže manje je u odnosu na sve ostale vrste grejanja.

KARAKTERISTIKE

 

Deo kaloriferaKalorifer ElektraGrejačiTermostatGrejačPrekidači na kaloriferu

PODEŠAVANJE ŽELJENE TEMPERATURE PROSTORA

Temperatura se podešava sobnim termostatom na kome se nalazi i prekidač za potpuno isključenje kalorifera iz pogona.

MONTAŽA

Ukoliko je moguće, kalorifer ELEKTRA montira se na zidni nosač radi postizanja efikasnosti u strujanju vazduha u prostoriji. U suprotnom možete ga postaviti na čvrstu podlogu.

Kalorifer ELEKTRA

ELEKTRIČNI KALORIFERI

Fotogalerija i tehnički podaci

FOTO GALERIJA I TEHNIČKI PODACI